Skip to main content
På gångArkiv

ArchFilm Göteborg 2014

By 11 september 2014maj 19th, 2022No Comments

Torsdagen den 11 september drar filmfestivalen Archfilm Göteborg igång!

Festivalens storasyster ArchFilmLund har redan funnits i fem år och når ut till en stor och blandad publik. Nu tas konceptet vidare till Göteborg. Förutom att visa film – spelfilmer såväl som dokumentärer – samlas regissörer, arkitekter, konstnärer och debattörer för samtal om staden i allmänhet och Göteborg i synnerhet. Fyra dagar av film och fest runt Skanstorget och förhoppningsvis en stund i rampljuset för arkitekturdebatten.

[stextbox id=”default_tight”]När: 11-14 september.
Var: Korsettfabriken (Kastellgatan 1) och Bio Capitol (Skanstorget 1).
Pris: För 290 kr får en gå på allt, hela helgen – samtliga filmer och talks. Från och med fredag 29/8 finns ett begränsat antal filmpass till försäljning på Macforum Östra Hamngatan. OBS: Endast kontanter!
Biljetter till enstaka filmer och talks kostar 60 kr/st och köpes i dörren från och med en halvtimme innan utsatt tid. De kan alltså inte köpas i förväg.
Det är först till kvarn som gäller vid visningarna! Filmpass gäller i mån av plats, så se till att vara ute i god tid vare sig en har filmpass eller ska köpa biljett i dörren. Capitol har 206 platser, Korsettfabriken ca 90.
För studenter gäller följande – om det finns platser kvar alldeles innan filmstart släpps alla som kan uppvisa giltig studentlegitimation in gratis.

Mer information: FULLSTÄNDIGT PROGRAM FÖR NEDLADDNING HÄR, ArchFilm Göteborgs facebooksida, Eventet på Facebook.[/stextbox]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.