ArchFilm Göteborg 2014
ArchFilm Göteborg 2014

ArchFilm Göteborg 2014

Torsdagen den 11 september drar filmfestivalen Archfilm Göteborg igång!

Festivalens storasyster ArchFilmLund har redan funnits i fem år och når ut till en stor och blandad publik. Nu tas konceptet vidare till Göteborg. Förutom att visa film – spelfilmer såväl som dokumentärer – samlas regissörer, arkitekter, konstnärer och debattörer för samtal om staden i allmänhet och Göteborg i synnerhet. Fyra dagar av film och fest runt Skanstorget och förhoppningsvis en stund i rampljuset för arkitekturdebatten.

[stextbox id=”default_tight”]När: 11-14 september.
Var: Korsettfabriken (Kastellgatan 1) och Bio Capitol (Skanstorget 1).
Pris: För 290 kr får en gå på allt, hela helgen – samtliga filmer och talks. Från och med fredag 29/8 finns ett begränsat antal filmpass till försäljning på Macforum Östra Hamngatan. OBS: Endast kontanter!
Biljetter till enstaka filmer och talks kostar 60 kr/st och köpes i dörren från och med en halvtimme innan utsatt tid. De kan alltså inte köpas i förväg.
Det är först till kvarn som gäller vid visningarna! Filmpass gäller i mån av plats, så se till att vara ute i god tid vare sig en har filmpass eller ska köpa biljett i dörren. Capitol har 206 platser, Korsettfabriken ca 90.
För studenter gäller följande – om det finns platser kvar alldeles innan filmstart släpps alla som kan uppvisa giltig studentlegitimation in gratis.

Mer information: FULLSTÄNDIGT PROGRAM FÖR NEDLADDNING HÄR, ArchFilm Göteborgs facebooksida, Eventet på Facebook.[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.