Retrospelsmässan 2015
Retrospelsmässan 2015

Retrospelsmässan 2015

Den 16 maj är det dags för Retrospelsmässan. Om du gillar retro, cosplay eller spel i allmänhet är detta något för dig. Du kommer att kunna testa de flesta retrokonsolerna och massvis av klassiska (och inte så klassiska) spel från förr. Det kommer att finnas fullt av retrosaker till försäljning, exempelvis spelprydnader, leksaker, konsoler med spel och tillbehör. Om du är lite yngre kan detta vara ett perfekt tillfälle att se hur det var när tv-spel var helt nytt, och få spela på konsoler som du kanske aldrig hade kunnat spela på annars. Om du är lite äldre är detta en skön nostalgitripp där du både kan spela och köpa din barndoms spel. Perfekt för all åldrar, och kom ihåg att barn under 13 får komma in gratis i målsmans sällskap!

nothing
Var: Eriksbergshallen, Maskingatan 11, Göteborg.
När: Lördagen den 16 maj klockan 09:00 – 18:00.
Pris: 120 kronor inträde, men barn under 13 år går in gratis i målsmans sällskap.
Mer information: www.retrospelsmassan.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.