Charlotte Gyllenhammar på Konstmuseet
Charlotte Gyllenhammar på Konstmuseet

Charlotte Gyllenhammar på Konstmuseet

Charlotte Gyllenhammar bjuder inte bara på tongivande skulpturer, utan arbetar även med film och foto. Med flera verk i bagaget har hon lyckats utveckla sig till en av Sveriges mest inflytelserika konstskapare. Hennes upprepning av sin egen konst är inget förvånande när det kommer till Gyllenhammar, utan utgör snarare ett framåtskridande. Ett av hennes återkommande verk är den upp-och-nedhängande kvinnan, ett motiv som har hängt med henne i flera år. I hennes konstverk på Göteborgs konstmuseum utlovas upplevelser av sårbarhet, omsorg och makt.

Charlotte Gyllenhammar till konstmuseet
Var: Göteborgs Konstmuseum, Götaplatsen 6
När: 24 januari till 3 maj
Pris: 60 kronor, fri entré för dig under 25
Mer information: Göteborgs konstmuseum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.