Kompisbyrån
Kompisbyrån

Kompisbyrån

kompisbyran2Kompisbyrån är en ideell organisation som vill skapa kontakt mellan nya och etablerade svenskar med liknande intressen digitalt. Syftet är att prata svenska under 1 timmes fika. Närmare 10 000 kontakter från 126 länder har redan förmedlats och finns i nio svenska städer, även Göteborg.

Den som är intresserad av att bli fikakompis väljer själv hur hen vill definiera sig, som ny eller etablerad. Men som etablerad talar du flytande svenska och kan lära ut det. Du registrerar dig gratis, och matchas sedan med en fikakompis som har liknande intressen som du. Ni träffas en gång för en timmes fika på en offentlig plats i stadens centrala del. Vem vet, det kan vara början på en ny vänskap. Du kan också logga in fler gånger och få fler matchningar.

Kompisbyrån har nu också börjat med musikkompisar, för alla som vill mötas genom musik. Det kan vara allt från att spela musik tillsammans, lyssna eller prata musik över en fika.

Var: Göteborg (se hemsida för övriga städer)
Pris: Gratis registrering, fikakostnad
Mer information: http://www.kompisbyran.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.