Filmfestival för mänskliga rättigheter
Filmfestival för mänskliga rättigheter

Filmfestival för mänskliga rättigheter

21–25 november kommer MRF – Filmfestival för mänskliga rättigheter – till bland annat Stockholm, Göteborg och Österåker. Här kan du som är dagledig kostnadsfritt ta del av kvalitetsfilm med fokus på mänskliga rättigheter.

I första hand vänder sig festivalen till skolungdomar, men alla är välkomna till festivalen. Filmvisningar sker huvudsakligen under dagtid. Alla filmvisningar har ett efterföljande samtal. Glöm ej bort att gå in och förhandsboka er biljett, vilket ni gör via länkarna nedan.

Filmprogram samt bokningar

Göteborg – (Filmstaden Bergakungen)

Se även visningar på:
Frölunda Kulturhus , Kulturhuset Blå stället (Angered), Vårvindens fritidsgård (Hisingen),


Kungälv (Biograf Trappan)

Allingsås (Biograf Palladium)

Uddevalla (Bohusläns Museum)


Stockholm – (Filmstaden Söder)

Österåker – (Berga Teater samt Folkets Hus Facklan)

 

FilmCentrum, som driver MRF i Göteborg och Stockholm och samordnar verksamheten nationellt, är en religiöst och partipolitiskt obunden filmarbetarorganisation och distributör med fokus på kvalitetsfilm.

MRF:s hemsida

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.