NaNoWriMo – första veckan
NaNoWriMo – första veckan

NaNoWriMo – första veckan

Första veckan av Nano är avklarad! Jag sitter här på Aspektredaktionen med hittills 13307 antal ord skrivna på mitt projekt. 13307 ord som antagligen aldrig existerat om jag inte deltagit i Nano. Varför? För att det är svårt att skriva utan deadlines. Utan krav. Att ha som mål att skriva 50.000 ord eller mer på en månad hjälper verkligen till med motivationen.

I onsdags deltog jag i min första skrivarfika, anordnad av Nano-folk här i Göteborg. Det var väldigt trevligt och uppmuntrande. Jag kan rekommendera alla som är med i Nano att gå på sådana här IRL-träffar. Det är ensamt att sitta med sin text och tre gånger så stor chans att vinna Nano om man har en skrivarkompis. Det går också att hitta vänner i forumet, på någon av Nanos facebooksidor eller i chattrummen.

Nu hoppas jag bara på att orden fortsätter att bli skrivna, men vecka två har ett rykte om sig att vara veckan då drivkraften sinar. Då man på allvar börjar ifrågasätta vad man egentligen håller på med.

Läs även:

NaNoWriMo – andra veckan
NaNoWriMo – tredje veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.