NaNoWriMo – andra veckan
NaNoWriMo – andra veckan

NaNoWriMo – andra veckan

Andra veckan av Nano har passerat, tämligen smärtfritt. Och visst har det varit lite svårare att skriva lika snabbt och lätt som första veckan. Men jag har ändå legat över genomsnittet och lyckades en dag skriva mer än femtusen ord vilket gjorde att jag fick ett försprång. Det hände i samband med en skrivfika i lördags, så jag kan fortfarande varmt rekommendera de som är med i Nano att försöka skriva tillsammans med andra! Det är roligt och sporrar motivationen. Det kommer dagar då en av olika anledningar inte kan skriva överhuvudtaget så det skadar verkligen inte att ligga i framkant.

Hur som helst så är jag fortfarande på banan. Orden kommer ner på papper, på datorn och på mobilen. Jag försöker skriva både långa stunder och när jag får en minut över. Jag har förhoppningar om att det här ska gå väl, även om det som sagt gått aningen trögare den här veckan.

Läs även:

NaNoWriMo – första veckan
NaNoWriMo – tredje veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.