NaNoWriMo – tredje veckan
NaNoWriMo – tredje veckan

NaNoWriMo – tredje veckan

Tredje veckan är avklarad! Och för första gången under Nano har det passerat dagar då jag inte skrivit alls. Jag har helt enkelt känt att jag behövt en paus från mina projekt – för ja, jag skriver på flera. Inspirationen och motivationen har inte riktigt funnits där på samma sätt. Drivkraften i projekten har ebbat ut och det har varit en kamp att skriva tillräckligt många ord för att inte hamna efter. I detta nu har jag skrivit 43 770 ord under november månad, vilket är galet mycket för mig som egentligen inte har någon fast skrivarrutin.

Jag hoppas dock att jag ska kunna ändra på detta, och börja skriva mer regelbundet även efter att Nano är över. Vi får se hur det går, men ambitionen finns där i alla fall…

Jag ser fram emot att fullfölja min första Nano, eftersom jag inte lyckats tidigare. Det har varit kul att ha den här utmaningen under en annars ganska så tråkig månad. Men det ska också bli skönt att ta en paus från skrivprojekten under en kortare tid, för att sedan ge sig på redigeringsarbetet. Men det är en annan process, som ligger i framtiden! Nu siktar jag på att komma i mål, och jag tror inte att det ska bli några större problem den här gången.

Läs även:

NaNoWriMo – första veckan
NaNoWriMo – andra veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.